Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Bestie Forever ♥
Selasa, 3 Disember 2013 • 12:24 PG • 0 comments

Hey . Asalamualaikum . apa plan korang cuti nih ? Boringnyeeeeeeee :3 errrr -.-

Chanyeol And D.O 
Macam Abang ngan Adik 
Haifa And Ziema 
Macam Kakak and Adik  

Nor Aziemah Binti Zahari ? Who ? She is my bestie , Girlfriend , Boyfriend , And yang Paling penting DIA AK PUNYAAA ! Die Form 2 tau sama dgn kite :3 *Jeles takk ?* Nextyear dah form3 sedihh sebab kena skolah pagi T^T . ermm sokay ah :3 . Die Baik , pandai , cantik , comel semua ada kat die . Alhamdulillah :) Bersyukur sangat sebab dapat kawan ngan die . die satu satunye BFF ak skrg !!!

                                                     ni haa die xD pinjam gambar ye kak :p

Kau sahabat ak kadang kadang ak anggap kau mcm adik ak sendiri . dah lama kite kenal dari umur kite darjah 5 smpai lah sekarang ;') aku sayang kau mcm sayang family ak sendiri . segala suka duka kite kongsi bersama . aku bangga ada kawan mcm kau . ak ingat lagi time ak tulis surat untuk bfday kau tuh . tak sangka ak boleh buat ayat mcm tu and ak menangis masa tulis tu . Sedihnyeee T^T sejak form 2 nih kite banyak kongsi masalah . kau cite masalah kau . ak cite masalah ak  :3  kau cite pasal "comel" pasal "orang tu " aku dgr jee last last bagi nasihat xP nasihat yg kadang kadang boleh terima and kadang2 tak boleh terima xP  ingat tak masa kite gelak sama sama , merepek sama sama , semua memori time kite sekolah ? ingat tak ingat tak ? :( Ak sentiasa ingat Tau xDDDD rindunyeee :3 Tapi ken sejak kite form2 nih mcam macam jadi kenn ? Ak taknak "relationship" kite hancur T^T marah? jeles? sedih ? mmg ah semua manusia mcm tu . tapi apa pon ak Sayang kau Ziema :') What matter happen , we are still friend and i'll love you :') SUMPAH AK SAYANG KAU :') ak takkan lupa semua kenangan ak dgn kau . Ingat ken AYAT ak dalam surat haritu "sekali kite berkawan , selamanye kite tetap kawan" selama ak kawan ngan kau ada ah perasaan jeles ak bila kau layan DIA and Rapat gila dgn die . ak selalu cite dkt Fatihah kalau ak jeles ._. sedih gila time tu :3 kau lah tempat ak mengadu semua benda . tempat ak berahsia semua menda ._.  ingat tak ayat nih ?
                                                         Tiada embun sesuci ketulusan hati
                                                      Tiada hubungan seindah Persahabatan 
Ak mintak maaf banyak banyak kalau selama nih ak ada buat salah dkt kau . i hope you will forgive me IloveYouFriend . 

















HaifaNasuha99



Disclaimer

Hi, im HaifaNasuha
« Look my profile
« Friend
« Kpop Here

Infinite Song


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : HaifaNasuha
Helped : Tyrah, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google