Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Fake friend ?
Isnin, 14 Mac 2016 • 1:30 PG • 0 comments

hi 2016 . Spm wehhh ! that's why jarng on blog busy sikit disbbkan minggu ni holiday so pe lah salah kan nak taip, asik hadap buku 24jam pon payah jugak :3 ok kalini tittle kite pasal fake friend ? sbb tahun ni punya stress asik pasal kawan je ak pon tak faham . dah nak last sekolah pon pasal kawan . kawan kawan and kawan everything is friend bla bla bla -_- adik adik yg baca blog hakak ni , hakak nak pesan cari kawan tu elok elok kay ? bfore nak buat "bestfriend" kena tahu dulu attitude die macam mana kekadang orang buat kawan untuk kepentingan diri je :))

Life is full of fake people, 
so before you decide to judge them, 
make sure you're  not one of them 

Tipulah kalau tak pernah jumpa org org mcm ni , kekadang ak dah boleh hafal dah jalan cerita kwn kwn aku ni well biasa ah mulut org mana leh tutup . sometimes kau kena bia kan je tapi lagi bia lagi sakit hati en? yaaa that's my problem lol annoying sangat . Perempuan ni cepat btul ada problem , dah ada problem kena fikir fikir dan fikir payah babe payah . lelaki watlek je diorang ada problem ke takde problem ke sama je perangai .___. bak ah sikit tips :p Actually malas nak tunjuk kat org , try ah control mcm takde pape tapi org boleh nampak wuw i think diorang ah real friend ? yaaa mybe hope that macm tu ah insyallah :) muah sikit takde pe dah nak ckp " cerita dkt laman sosial ni kena jaga jaga ramai mata mata memerhati " 

OKAY . ni tuk org org yang selalu ada tuk aku yg selalu teman aku yg selalu ajak borak mengalahkan makcik makcik pakcik yg suka gosip , yang selalu bagi semangat yg banyak mention dkt ig yang selalu dgr problem , yg sanggup bagi apa yg ak mintak and everything THANKYOU FOR EVERYTHING . semoga persahabatan kita akan berkekalan sampai ke jannah ameeeeeen 


HaifaNasuha99
School ?
Rabu, 26 Ogos 2015 • 12:51 PG • 0 comments

well mcm biasa hello and asalamualaikum :D

 Kau kau yg membaca blog aku senyap2 ni hm kena faham yg blog tempat tuk meluahkan hahahah well i know terlalu public tuk story benda benda camni ken ? hm belikan aku buku diary pls u.u buku diary i dah habis >,< . okok whatever semua tu . hahahahahah hi classmates hi korang yg sama sekolah ngan aku tu before tu sory bcos ak sejak skrg asik emo nak marah nak nangis nak menyampah and sory sbb ak tak dpt nak membising dalam kelas sejak skrg . ye aku tahu and aku tahu apa aku buat :) thanks bcos korang banyak support aku tapi korang tak tahu apa ak fikir apa aku rasa . ak stress weh ak stress sangat sangat sangat idk why tapi hidup ak dkt skolah sejak skrg mcm "menghappykan diri sendiri" tah ah tapi astafirullahalazim . korang ramai tanye dkt chat personal "kenapa aku tak dtg hari selasa?" "kenapa kau senyap je sjk skrg?" "haifa okay tak? " " kau takde mood ke?" "haifa kau demam ke? " YES YES AND YES AKU TAKDE MOOD . actually ak dah sihat dari demam semua segala tok nenek penyakit yes ak dah okay (batuk je ah) . kenapa ak tak dtg ? ak nak rehatkan fikiran aku,  ak nak happykan diri aku aku nak hilangkan semua menda ak fikir . ak nak buang semua tu . kenapa ? bosan ke aku takde? habis selama ni aku takde korang happy je en? aku ada kat skolah pon bukan jadi pape bagi ak nangis je . AKU MELUAT AH WEH AKU MELUAT DENGAN SEMUA NI. takleh ke bagi ak happy sekejap ? sape je aku boleh cerita semua ni ? sape je nak dgr ? ak takleh cite dekat org weh ak tak tahan ak akan nangis . okay ak tahu ramai tanye ak kenapa ak nangis dekat skolah arini ? teruk sangat ke aku nangis? kenapa mesti ak yg kena weh ? firstime weh ak nangis teruk mcm ni sbb kwn kwn aku :') ak bukan nye nak terlalu jujur tapi ak just nak ckp . selama ak sekolah rendah ak kwn dgn amalia azwa sharfina atikah deme tak pernah bagi ak nangis weh serious ah ak cakap ak rindu diorang ak nak story semua menda dkt diorang ak nk ckp semua menda dkt diorang tapi ak takleh deme jauh deme bukan satu skolah ngan ak , deme dah ada kwn baru deme bukan mcm dulu dah . sedihnye hidup kau haifa t.t nak taknak kau kena hidup sorang sorang kau kena kuatkan diri kau haifa ! yes you can do it :D Alhamdulillah result ak okay takde yg gagal setakat ni amin hope akhir tahun ak dpt buat yg lagi terbaik Stay strong epaaaa pedulikan apa org cakap kau jaga diri kau baik baik . ramai org support kau :) 


HaifaNasuha99
Bestie Forever ♥
Selasa, 3 Disember 2013 • 12:24 PG • 0 comments

Hey . Asalamualaikum . apa plan korang cuti nih ? Boringnyeeeeeeee :3 errrr -.-

Chanyeol And D.O 
Macam Abang ngan Adik 
Haifa And Ziema 
Macam Kakak and Adik  

Nor Aziemah Binti Zahari ? Who ? She is my bestie , Girlfriend , Boyfriend , And yang Paling penting DIA AK PUNYAAA ! Die Form 2 tau sama dgn kite :3 *Jeles takk ?* Nextyear dah form3 sedihh sebab kena skolah pagi T^T . ermm sokay ah :3 . Die Baik , pandai , cantik , comel semua ada kat die . Alhamdulillah :) Bersyukur sangat sebab dapat kawan ngan die . die satu satunye BFF ak skrg !!!

                                                     ni haa die xD pinjam gambar ye kak :p

Kau sahabat ak kadang kadang ak anggap kau mcm adik ak sendiri . dah lama kite kenal dari umur kite darjah 5 smpai lah sekarang ;') aku sayang kau mcm sayang family ak sendiri . segala suka duka kite kongsi bersama . aku bangga ada kawan mcm kau . ak ingat lagi time ak tulis surat untuk bfday kau tuh . tak sangka ak boleh buat ayat mcm tu and ak menangis masa tulis tu . Sedihnyeee T^T sejak form 2 nih kite banyak kongsi masalah . kau cite masalah kau . ak cite masalah ak  :3  kau cite pasal "comel" pasal "orang tu " aku dgr jee last last bagi nasihat xP nasihat yg kadang kadang boleh terima and kadang2 tak boleh terima xP  ingat tak masa kite gelak sama sama , merepek sama sama , semua memori time kite sekolah ? ingat tak ingat tak ? :( Ak sentiasa ingat Tau xDDDD rindunyeee :3 Tapi ken sejak kite form2 nih mcam macam jadi kenn ? Ak taknak "relationship" kite hancur T^T marah? jeles? sedih ? mmg ah semua manusia mcm tu . tapi apa pon ak Sayang kau Ziema :') What matter happen , we are still friend and i'll love you :') SUMPAH AK SAYANG KAU :') ak takkan lupa semua kenangan ak dgn kau . Ingat ken AYAT ak dalam surat haritu "sekali kite berkawan , selamanye kite tetap kawan" selama ak kawan ngan kau ada ah perasaan jeles ak bila kau layan DIA and Rapat gila dgn die . ak selalu cite dkt Fatihah kalau ak jeles ._. sedih gila time tu :3 kau lah tempat ak mengadu semua benda . tempat ak berahsia semua menda ._.  ingat tak ayat nih ?
                                                         Tiada embun sesuci ketulusan hati
                                                      Tiada hubungan seindah Persahabatan 
Ak mintak maaf banyak banyak kalau selama nih ak ada buat salah dkt kau . i hope you will forgive me IloveYouFriend . 

















HaifaNasuha99



Disclaimer

Hi, im HaifaNasuha
« Look my profile
« Friend
« Kpop Here

Infinite Song


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : HaifaNasuha
Helped : Tyrah, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google