Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Fake friend ?
Isnin, 14 Mac 2016 • 1:30 PG • 0 comments

hi 2016 . Spm wehhh ! that's why jarng on blog busy sikit disbbkan minggu ni holiday so pe lah salah kan nak taip, asik hadap buku 24jam pon payah jugak :3 ok kalini tittle kite pasal fake friend ? sbb tahun ni punya stress asik pasal kawan je ak pon tak faham . dah nak last sekolah pon pasal kawan . kawan kawan and kawan everything is friend bla bla bla -_- adik adik yg baca blog hakak ni , hakak nak pesan cari kawan tu elok elok kay ? bfore nak buat "bestfriend" kena tahu dulu attitude die macam mana kekadang orang buat kawan untuk kepentingan diri je :))

Life is full of fake people, 
so before you decide to judge them, 
make sure you're  not one of them 

Tipulah kalau tak pernah jumpa org org mcm ni , kekadang ak dah boleh hafal dah jalan cerita kwn kwn aku ni well biasa ah mulut org mana leh tutup . sometimes kau kena bia kan je tapi lagi bia lagi sakit hati en? yaaa that's my problem lol annoying sangat . Perempuan ni cepat btul ada problem , dah ada problem kena fikir fikir dan fikir payah babe payah . lelaki watlek je diorang ada problem ke takde problem ke sama je perangai .___. bak ah sikit tips :p Actually malas nak tunjuk kat org , try ah control mcm takde pape tapi org boleh nampak wuw i think diorang ah real friend ? yaaa mybe hope that macm tu ah insyallah :) muah sikit takde pe dah nak ckp " cerita dkt laman sosial ni kena jaga jaga ramai mata mata memerhati " 

OKAY . ni tuk org org yang selalu ada tuk aku yg selalu teman aku yg selalu ajak borak mengalahkan makcik makcik pakcik yg suka gosip , yang selalu bagi semangat yg banyak mention dkt ig yang selalu dgr problem , yg sanggup bagi apa yg ak mintak and everything THANKYOU FOR EVERYTHING . semoga persahabatan kita akan berkekalan sampai ke jannah ameeeeeen 


HaifaNasuha99



Disclaimer

Hi, im HaifaNasuha
« Look my profile
« Friend
« Kpop Here

Infinite Song


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : HaifaNasuha
Helped : Tyrah, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google